O Petrovcu

Apartmani Holiday Petrovac

Petrovac na moru - ovo mjesto naziv je dobilo nakon I svijetskog rata po kralju Petru I Karađorđeviću.
Ono što odlikuje današnji Petrovac jeste veliki broj savremenih hotela, vila i apartmana, među kojima se nalaze i APARTMANI HOLIDAY.

Petrovac je poznat po letnjem turizmu I rimskom mozaiku iz 3. Veka kojim je prikazan Bog sna – Hipnos.
Gradska plaža je duga oko 600m i jedna je od najlepših u ovom delu Jadrana. U blizini Petrovca nalaze se dva ostrva: Katić i Sveta Neđelja.

Petrovac nudi turistima raznovrsene vidove rekreacije, tako da svi koji odluče da baš u petrovcu provedu odmor imaju na raspolaganju sve vidove sportskih aktivnosti. U ponudi su takođe i svakodnevni organizovani izleti brodom kako bi turisti posetili i udaljene plaže.
 

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05

O nama

Apartmani "HOLIDAY" smješteni su u Brežinama, slobodno možemo reći najlepšem delu Petrovca na moru, a Petrovac je jedan od najposjećenijih gradova na Jadranskom primorju. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog ljetovanja, prostranstvo plaža i mir...

Apartmani

  • dvokrevetni apartmani
  • četvorokrevetni apartmani
  • nadomak gradske plaže
  • najmodernije opremljeni apartmani
  • terasa sa pogledom na more
  • mogućnost rent-a-car usluge

O Petrovcu

Petrovac na moru - ovo mjesto naziv je dobilo nakon I svijetskog rata po kralju Petru I Karađorđeviću. Ono što odlikuje današnji Petrovac jeste veliki broj savremenih hotela, vila i apartmana, među kojima se nalaze i APARTMANI HOLIDEY